ولایتمداران عاشورایی
ولایتمداری با شعور عاشورایی راهی به سوی خدا...

جمعه يعنى روح سبز انتظار***جمعه يعنى لحظه هاى بى قرار
جمعه يعنى لاله ها دلخون شوند***ازغم او بيدها مجنون شوند


موضوعات مرتبط: صاحب الزمان(عج)
[ جمعه 17 دی 1395 ] [ 19:41 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

در میان عموم مردم و به ویژه، حاجیان محترم این گونه شایع است که امام حسن عسکری (ع) به حج مشرف نشده اند و در همین راستا، برخی از حجاج به نیابت از ایشان حج را به جا می آورند، آیا صحیح است؟
در مسائل تاریخی، همان طور که برای اثبات یک موضوع نیاز به دلیل داریم، جهت نفی کامل و قطعی آن نیز نمی توانیم بدون مستندی معتبر، اظهار نظر کنیم؛ به عنوان نمونه، به صورت قطعی اظهار داریم که هیچ پیامبری در قاره آمریکا مبعوث نشده است و مستند چنین سخنی را تنها فقدان اثری از آنان در آیات و روایات اعلام کنیم. البته اگر آیه و یا روایتی وجود داشته باشد که به منتفی بودن موضوعی، تصریح داشته باشد، باید آن را پذیرفت.
در زمینه حج امام عسکری (ع) نیز باید گفت که ما تا کنون، به هیچ مستند معتبر تاریخی برخورد نکردیم که تصریح به عدم تشرف ایشان به حج داشته باشد، و فقدان گزارشی تاریخی در این مورد نیز نمی تواند دلیل مناسبی برای اثبات انجام نشدن اعمال حج توسط ایشان باشد و شاید چنین اعتقادی بدین دلیل رواج یافته است که بر اساس منابع تاریخی، یا محل تولد این امام بزرگوار در شهر سامرا بوده و یا ایشان در ابتدای کودکی، به همراه پدر بزرگوارشان به این شهر منتقل شده اند و با توجه به این که از طرفی، آن حضرت تا پایان عمرشان، به شدت تحت نظارت مأموران دستگاه خلافت عباسی بوده و از طرفی، هیچ گزارشی مبنی بر خروج ایشان از شهر سامرا مشاهده نشده، طبیعتا نباید امام یازدهم (ع) به حج مشرف شده باشند.

چنین استنباطی نمی تواند کاملا صحیح باشد؛ زیرا:
اولاً: ایشان با وجود این که در حصر شدید و تحت نظارت کامل بودند، اما در بیشتر اوقات به صورت رسمی به عنوان زندانی به شمار نیامده، بلکه تلاش می شد که در ظاهر، برخوردهای احترام آمیزی با ایشان انجام شده و حضور ایشان در مراسم های عمومی و دربار مشهود باشد. ایشان گاه از شهر خارج شده و سپس مراجعت می کردند و ... براین اساس، ممکن بود که به همراه کاروانی از حاجیان و تحت نظارت کامل مأموران حکومت، به حج مشرف شده باشند.
ثانیاً: روایت و گزارشی تاریخی وجود دارد که طی آن، شخصی در شهر مکه از ایشان روایتی را نقل کرده است شیخ صدوق در عیون اخبار الرضا نقل نموده است.
و می دانیم که بر اساس مبانی فقهی، حضور این امام در شهر مکه نمی توانسته بدون انجام اعمال عمره انجام پذیرد. بنابراین، اگر این روایت را بپذیریم ایشان یقیناً اعمال عمره را انجام داده و به احتمال زیاد، واجب الهی حج نیز از ایشان فوت نشده است.
برای اطلاعات بیشتر، می توانید به کتاب حـج الانبیـاء و الأئمه که توسط معاونـت آموزش و تحقیقات بعثه مقام معظم رهبری تهیه و نشر مشعر آن را به چاپ رسانده، مراجعه فرمایید.


موضوعات مرتبط: عاشورایی
[ جمعه 17 دی 1395 ] [ 19:37 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

آمدی تا شب های بی ستاره را در ماه غرق کنی و دست های تنها مانده را بگیری و تا خدا بالا بکشی...

ولادت یازدهمین اختر تابناک امامت و ولایت امام حسن عسکری برهمه دوستداران اهل بیت مبارک...

 


موضوعات مرتبط: عاشورایی
[ جمعه 17 دی 1395 ] [ 19:32 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]


موضوعات مرتبط: عکس نوشته
[ چهار شنبه 15 دی 1395 ] [ 17:27 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]


موضوعات مرتبط: عکسعکس نوشته
[ چهار شنبه 15 دی 1395 ] [ 17:25 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]


موضوعات مرتبط: عکس نوشته
[ چهار شنبه 15 دی 1395 ] [ 17:24 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]


موضوعات مرتبط: عکس نوشتهشهدا
[ چهار شنبه 15 دی 1395 ] [ 17:23 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]


موضوعات مرتبط: عکسعکس نوشته
[ چهار شنبه 15 دی 1395 ] [ 17:21 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

خاطره ای از پاکبازان بی ادعا...

آخر شب بود. نشسته بود لب حوض داشت وضو می گرفت. مادر بهش گفت: پسرم، تو که همیشه نمازت رو اول وقت می خوندی، چی شد که ...؟! البته ناراحت نباش، حتما کار داشتی که تا حالا نمازت عقب افتاده. محمدرضا لبخندی زد و بعد از اینکه مسح پاشو کشید، گفت: «الهی قربونت برم مادر! نمازم رو سر وقت، مسجد خوندم. دارم تجدید وضو می کنم تا با وضو بخوابم؛ شنیدم هر کس قبل از خواب وضو بگیره و با وضو بخوابه، ملائکه تا صبح براش عبادت می نویسن.»  نوجوانی شهید محمدرضا میدان دار
منبع : کتاب دوران طلایی به نقل از مجموعه همکلاسی آسمانی


موضوعات مرتبط: شهداخاطره شهدا
[ چهار شنبه 15 دی 1395 ] [ 17:19 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

کلام شهدا... 

استعمار فرهنگي و فرهنگ زدايي از طريق تقليد تشبه رقابت مصرف‌هاي مصنوعي و سمبليك و جلب توجه است و اينجاست كه به سخن عميق محمد(ص) كه من يتشبه يقوم فهو منه كه از كلمه شبيه استفاده شده (پي مي‌بريم) اگر زندگيمان مثل اروپايي‌ها شد اگر وضع لباسهامان مثل مدلهاي ارائه داده شده زن روز و بوردا و خانم... شد خود نيز از نظر خصوصيات انساني و درك و انتخاب راه به سوي او شدن ميل كرده‌ايم .
يكنواختي و قالبي شدن انسانها در جوامع گوناگون و مخصوصاً در ملت‌ ما كه مرتباً بوسيله برنامه‌هاي فرهنگي‌مان در سطح وسيعي از طرف مسئولان امر پياده مي‌شود همه در قالبهاي ماشينيسم بخاطر بالابردن مصرف جهاني مخصوصاً جهان سوم كه دنياي صنعتي به ما تحميل مي‌كند. غارت اصالتها، منابع معنوي و از بين رفتن خصوصيات زندگي شرقي و يا اسلامي كه عبارت از مصرف هرچه كمتر و توليد هرچه بيشتر بوسيله عوامل آموزشي دگرگون مي‌شود. چرا كه اروپاي صنعتي مي‌بايست براي توليدات اضافي خود مصرف كننده پيدا كند و چه كند كه بتواند كالاي مصرفي بدهد و مواد توليدي بگيرد و منت بگذارد و خود را هم بالاترو متمدن قلمداد كند
شهيد حسين علم الهدي


موضوعات مرتبط: وصیت نامه شهدا
[ چهار شنبه 15 دی 1395 ] [ 17:15 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

آیا کریسمس را واقعا به خاطر تولد حضرت عیسی(ع)جشن میگیرند؟؟؟

آیا تحریف زمان تولد عیسی مسیح واقعیت دارد؟؟؟

مسیحیت یا خورشید پرستی!!!!!!

 
در دوران باستان مردم سرزمین های مختلف فرا رسیدن نیمه زمستان را با آتش افروزی و آیین‌های قربانی و مراسم سنتی جشن می‌گرفتند پس از اين شب است که شب ها به تدریج کوتاه و روزها طولاني مي‌شدند . رومیان این روزها را جشن "ساتورنالیا" می‌نامیدند و آن را در ماه دسامبر به مدت چند هفته با شادمانی و قمار بازی و قبایل ژرمن شمال اروپا نیز آن را با عیش و نوش و مراسم مذهبی جشن می‌گرفتند. جامعه مسیحیت اولیه میان تاریخ واقعی میلاد عیسی مسیح و مراسم مذهبی بزرگداشت این واقعه تفاوت قائل بود. طي دو قرن نخست پیدایش مسیحیت تعيين تاریخ زادروز شهدای مسیحی و به ويژه عیسی مسيح با مخالفتهای بسیاری در بین پیروان این آیین روبرو شد به گونه اي بسیاری از پدران کلیسا برگزاري مراسم تولد افراد را سنتي برگرفته از پاگانیسم (آیینهای چندخدایی) مي دانستند و از دیدگاه کلیسا نيز روز شهادت قدیسان و شهدا بايد به عنوان روز واقعی به دنیا آمدن آنان گرامی داشته شود به همين دليل منشا دقیق انتخاب روز ۲۵ ماه دسامبر به عنوان میلاد عیسی مسیح در پرده‌ای از ابهام قرار دارد و مورخان در اين باره که مسیحیان از چه زمانی برپايي مراسم ميلاد مسيح را آغاز کردند اطلاعات دقيقي ندارند. اناجیل چهارگانه نيز با وجود شرح دقيقي که از تولد تولد عیسی مسيح ارائه داده اند اما هیچ تاریخی ذکر نمي کنند و روز ۲۵ دسامبربرای نخستین بار در سال ۲۲۱ پس از میلاد در نوشته‌های سکستوس ژولیوس افریکانوس اولین تاریخنگار مسیحی به عنوان روز تولد مسیح ذکر شده و بعدها سراسر جهان عالم مسیحیت آن را پذيرفت.
اغلب پژوهشگران معتقدند که روز 25 دسامبر در امپراتوری روم به عنوان جشن روز تولد خورشید شکست ناپذیر در انقلاب زمستانی که به عنوان نماد نوزایی خورشید، به دور افکندن زمستان و ندای تولد دوباره بهار و تابستان برگزار مي شد رایج بود کریسمس صورت «مسیحی شده» این جشن است. روميان پیش از پذیرفتن آیین مسیحیت به عنوان دین رسمی روم در قرن رومیان هر سال در روز ۱۷ دسامبر در جشنی به نام ساتورنالیا (saturn)به سیاره زحل ایزد باستانی زراعت، احترام می‌نهادند. این جشن تا هفت روز ادامه داشت و انقلاب زمستانی را که طبق تقويم یولیانی باستان حدوداً در ۲۵ دسامبر واقع می‌شد شامل می‌گردید. هنگام عید ساتورنالیا رومی‌ها جشن و سرور برپا مي کردند و کسب و کار و منازعات را به تعويق مي انداختند و به يکديگر هدیه داده وبرده‌ها را موقتا آزاد مي‌کردند. همچنین با گسترش آیین رازآمیز میترائیسم در روم که بر پایه پرستش ایزد باستان ایران زمین يعني میترا بود بسیاری از رومیان اين رويداد را با برگزاري مراسمی به منظور بزرگداشت زادروز میترا در ۲۵ دسامبر جشن می‌گرفتند که این جشنها و آيين ها تا اول ژانویه يعني روز نخستین سال جدید رومي ادامه مي يافت.
برخي از پژوهشگران معتقدندکلیسای کاتولیک روم روز ۲۵ دسامبر را به عنوان زادروز مسیح انتخاب کرد تا به مراسم پاگانیسم که در آن زمان رايج بود معنا و مفهوم مسیحی بخشد. به عنوان مثال کلیساي کاتوليک روم جشن زادروز میترا خدای نور و روشنایی را با جشن بزرگداشت زادروز عیسی که عهد جدید او را نور و روشنی جهان می‌نامد جایگزین نمود و به امید اينکه پیروان آیین میترا را به آیین مسیحیت وارد کند به آنها اجازه داد تا به عنوان بزرگداشت زادروز مسیح به برگزاری جشن و سرور خود در تاریخ معین شده پیشین ادامه دهند.

[ یک شنبه 5 دی 1395 ] [ 1:14 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

یاد شهدا:


موضوعات مرتبط: شهدا
[ شنبه 4 دی 1395 ] [ 20:46 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

امشب(4/10/1395)،31امین سالگرد عملیات کربلای 4

یاد و خاطره ی غواصان دریادل بخیر...

شب کربلای۴-مقابل مسجدحامع خرمشهر

عملیات کربلای 4 که با عدم الفتح مواجه شد همه را دمق کرد ...واقعا حق ما بود که خدا توی کاسه ما بگذاره...چون توکل فرمانده ها کم شده بود...فرمانده ها وقت توجیه عملیات برای نیروهاشون میگفتند.میریم...میزنیم...میگیریم...وتهش اگرفرصتی بود یک انشاءالله میگفتند...شاید جالبه بدونید.ما بچه های تخریب که خداییش هم سرشار از معنویت بودیم.برای اینکه بعد از عملیات بیرون شهر ابوالخصیب همدیگر رو پیدا کنیم آنقدر با تکبر روی نقشه هوایی محل قرار رو به هم نشون میدادیم که در عملیات های قبل سابقه نداشت.حتی گردانهایی که قرار بود در مناطقی عملیات کنند که مردم هم زندگی میکردند به شوخی  از گرفتن غلام و کنیز حرف میزدند.من در عملیات کربلای 4 مامور شدم به گردان حضرت قاسم(ع) لشگر10 که قرار بود در نخلستانهای جزیره ام الرصاص به سمت ابو الخصیب عملیات کنه.کار ما در عملیات خیلی زیاد بود قرار بود بچه های تخریب جلوی گروهانها ، نخل ها رو با انفجار کمربندهایی که بدورش میبستند قطع کنند به نحوی که به صورت پل روی آبراهها سقوط کند و تردد نیروها به تندی صورت بگیرد و ما هم برای دقت در این ماموریت خیلی در آموزشها تلاش کرده بودیم.شب عملیات هم در هلال احمر خرمشهر مستقر بودیم که صدای تیر اندازی های پی در پی و آتش توپحانه و پدافندها نوید شروع عملیات رو میداد.من داخل کیسه خواب خوابیده بودم و از ترس اینکه موش داخل کیسه خوابم نشه زیپ کیسه خواب رو تا زیر حلقم کشیده بودم وتازه چشمم گرم شده بود که با صدای انفجار مهیبی از خواب پریدم وبا کیسه خواب از جا بلند شدم.سرو صدای شیرجه هواپیما میومد و علی الظاهر بمب هواپیما مقابل داروخانه خیابونی که از مسجد جامع به سمت لب شط میرفت وسط بلوار به زمین خورده بود و به اندازه یک ماشین وانت گود کرده بود.

من از داخل هلال احمر بیرون اومدم و دیدم بچه هایی هم که تو مسجد جامع خرمشهر مشغول استراحت بودند هم مقابل مسجد جمع شده بودند.هرچی فرمانده ها فریاد میزدند داخل ساختمونها برید کسی گوشش بدهکار نبود.دیگه از نگرانی کسی خوابش نمیبرد همه تجهیزات و حمایل ها رو بسته بودند و آماده دستور بودند که حرکت کنند.از بیرون خبر میومد که غواصها داخل  آب توسط تیربارهای سنگین دشمن قلع و قم شده اند.من چون سابقه گذشتن از آب اروند رو در سال گذشته و در عملیات والفجر8 داشتم و مجسم میکردم که غواص هنوز از نهر" عرایض "بیرون نرفته زیر آتیش قرار بگیره چه اتفاقی میفته.!!!!

بچه ها نگران بودند وخودشون رو با ذکر خدا آروم میکردند و بعضی ها هم مشغول خواندن نماز شب شدند و از گوشه ای هم صدای زمزمه مداح گردان حضرت قاسم (ع) میومد که میخوند...شبهای دراز بی عبادت چکنم ...طبعم به گناه کرده عادت چکنم ...گویند کریم ما گنه میبخشد..او می بخشد من از خجالت چکنم...شهید محسن صباغزاده کنار من بود او هم داشت نماز شب میخوند و هم به مناجات گوش میداد..تو دلم گفتم این بچه، پاشو تو خط بگذاریم پریده!!!!....ریا نشه من هم برای اینکه حفظ ظاهر کنم وارد جرگه نمازشب خون هاشدم ..شاید هنوز به نماز وتر نرسیده بودیم که یکی صدا زد برادرها راه بیفتید برای رضای خدا نماز شب تعطیل شد. از جا بلند شدیم به امید اینکه میریم برای عملیات ...خودم رو به حاج عباس قهرودی فرمانده گردان حضرت قاسم(ع)  رسوندم تا برای عملیات کارها رو با ایشون چک کنم .که حاجی گفت دستور رسیده که تا هوا روشن نشده نیروها از خرمشهر خارج بشن .شهید صفر خاجوی فرمانده یکی از گروهانها بود .شروع کرد سر وصدا کردن . و نیروهاش رو زود تر از بقیه گروهانها به خط کرد . گردان به ستون یک از کوچه های اطراف مسجد جامع خرمشهر به سمت جاده اصلی اهواز خرمشهر حرکت داده شد و مقابل پمپ بنزین ورودی خرمشهر سوار بر تریلی به اهواز منتقل شدند..  گردانهای لشگر سیدالشهداء(ع) اومدند اردوگاه کوثر در جاده سوسنگرد ،وبچه های تخریب واطلاعات عملیات هم رفتند زیر پل هفتی هشتی مستقر شدند.و خدا رو شکر که یگانها نیروها رو از خرمشهر واطراف اون تخلیه کردند..

صبح روز 4 دیماه سال 65 داخل خرمشهر جهنمی از آتش بود.از زمین هوا گلوله میریخت.در اطراف مسجد جامع خرمشهر جایی نبود که گلوله زمین نخورد.

وقتی عقب اومدیم تا برای عملیات بعد آماده شویم. همه به هم میگفتند خدا ما رو تنبیه کرد؟؟؟!!! چون خیلی مغرور شده بودیم .یادمون رفته بود که خدا همه کاره است نه ماها. خدا حال ما رو کربلای 4 گرفت که کربلای 5 به ما حال بده!!!!

راوی: جعفر طهماسبی

لینک خبرگزاری فارس(عدم الفتحی که نتیجه غروربود)http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13911006000530

 


موضوعات مرتبط: شهدا
[ شنبه 4 دی 1395 ] [ 20:34 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

مصلح است و مصلحت را داند او

به خدا گير ندهيم براي مستجاب نشدن دعاي دلخواه خود و يا تأخير در استجابت.
دزدی در کمین مارگیری قرار گرفت و یکی از مارهای او را دزدید و با خود برد. مار گیر از گزند نیش آن مار رهایی یافت، ولی همان مار به بدن دزد نیش زد و او را کشت! از قضا گذر مارگیر به آنجا که جسد دزد قرار داشت، افتاد و او را شناخت و فهمید که گزش مار او را کشته است. او خدا را شکر کرد که عدو، سبب خیر شده است. مارگیر پس از ناپدید شدن مارش، مکرر دعا می کرد و از خدا می خواست که مارش پیدا شود. ولی بعد از آن جریان، میگفت: خدایا شکر تو را به جا می آورم که دعایم را مستجاب نکردی! بنابر این گاهی خداوند از روی کرمش، دعاها را مستجاب نمی کند، زیرا استجاب دعا به زیان دعا کننده است. عَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَ عَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ؛ چه بسا چیزی را ناپسند می شمارید در حالی که برایتان خیر و خوبی است و چه بسا چیزی را دوست می دارید در حالی که برایتان زیان آور است. بنابراین چه بهتر که انسان در امور خود به خدا توکل کند و کارهایش را به او بسپارد.
شکر حق را کان دعا مردود شد
من زیان پنداشتم، آن سود شد
بس دعاها کان زیان است و هلاک
وزکرم می نشنود یزدان پاک
مصلح است و مصلحت را داند او
کان دعا را باز می گرداند او


موضوعات مرتبط: خدا...
[ جمعه 3 دی 1395 ] [ 15:38 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

هر روز دلم به جمعه وصل خوش است و اما
هر جمعه که می آید و می رود دلم میگیرد....


موضوعات مرتبط: صاحب الزمان(عج)
[ جمعه 3 دی 1395 ] [ 15:34 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

آه؛ای قافله سالار!کجایی؟برگرد!
عشق را مونس و غمخوار!کجایی؟برگرد!
برگلویم اثر خنجر غربت جاریست
روزها،ثانیه ها،باغچه ها تکراری است
جاده لب تشنه یک جرعه عبور است،بیا!
شب یلدای زمین تشنه نور است،بیا!

 

[ سه شنبه 30 آذر 1395 ] [ 4:42 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

ولادت خاتم النبیین،پیامبر اسلام(ص)،و امام جعفر صادق(ع) به تمام مسلمین جهان مبارک...

(هیئت ولایتمداران عاشورایی)

[ جمعه 26 آذر 1395 ] [ 13:37 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

شمائل و اوصاف پیامبر اعظم   

امیرالمومنین (ع) رسول خدا ص را چگونه توصیف نموده اند؟
امام علی (ع) در موارد متعدد به توصیف رسول خدا ص پرداختند از جمله فرمودند: آن حضرت سپيد چهره بود كه تا حدى به سرخى مى‏زد، چشمهايى سياه و درشت و موهايش نسبتا صاف بود، ريشهايش انبوه بود، گونه‏هايى صاف داشت، داراى زلف بود، و موهاى سينه‏اش كم ‏پشت و نرم بود گويا گردن او چون كوزه‏اى سيمين بود، از بيخ گلو تا زير نافش يك رشته موهاى نرم به شكل نى باريك رسته بود و شكمش موى ديگرى نداشت، دست و پايش ستبر (مردانه) بود، چون راه مى‏رفت گويى (مثل رود) از زمين سرازير مى‏شد (و در روايت ديگر:) و چون راه مى‏رفت انگار قدمهايش از روى زمين كنده مى‏شد و پيكرش به جلو متمايل بود.

چون رو مى‏نمود با تمام بدن رو مى‏كرد. عرق بدنش مثل مرواريد بود و از مشك تازه خوشبوتر. وقتى با عده‏اى مى‏آمد از همه آنها برتر و متمايزتر بود، نه كوتاه بود و نه بلند نه ناتوان بود و نه پست، نه قبل از او و نه بعد از او، همچون او نديدم. بر تمام بدنش مو نبود. بخشش گر ترين و دريا دل‏ترين و پرحوصله ‏ترين و راستگوترين و پيمان‏دارترين و نرم خوترين مردم بود و بيش از ديگران خانواده و قبيله‏اش را مورد اكرام قرار مى‏داد. هر كه او را به ناگهان مى‏ديد، مجذوب او مى‏شد و هر كه با وى مخالطت مى‏كرد شيفته‏اش مى‏شد و هر كه وصفش مى‏كرد، مى‏گفت «پيش از او و پس از او كسى را مانند او نديدم».
سید محسن امین، سیره معصومان، ج1، ص20.

 

[ جمعه 26 آذر 1395 ] [ 13:33 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

هفته وحدت گرامی باد..


موضوعات مرتبط: عکس نوشته
[ جمعه 26 آذر 1395 ] [ 13:31 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

یا بقیة الله....

حال من بی تو خراب است کجایی آقا
نقش من بی تو برآب است کجایی آقا
عمر بیهوده من بی تو چه ارزد تو بگو
زندگی بی تو سراب است کجایی آقا


موضوعات مرتبط: صاحب الزمان(عج)
[ جمعه 26 آذر 1395 ] [ 13:27 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

کلام شهدا...

عبودیت او حریت می آورد. ببین اسیر چه هستی؟ شکم و غذا؟ شهوت و شهرت؟ خانه و خادم؟ نام و نان؟ زن و فرزند؟ زر و سیم؟ وابسته به هر چه که باشی به همان اندازه قیمت داری. شهید غازی

خاطره ای از پاکبازان بی ادعا...

اخلاق و رفتار سیف الله خیلی محمدی بود. همیشه متبسم بود و در سخت ترین لحظات هم خندرو و بشاش بود. هرگز او را گرفته و ناراحت نمی دیدی. در اوج لحظات سخت هم لبخند به لب داشت. خنده ها و لبخند هایش معروف بود. محال بود او را عبوس و گرفته ببینی. بسیار کریم و بخشنده هم بود. مخلص و بی ادعا. همه کارهایش، همه افعال و اقوالش برای رضای خدا بود... خیلی کم عصبانی می شد و همان عصبانیتهای بسیار کم او عینا مصداق «اشداء علی الکفار رحماء بینهم» بود. هر چقدر که با خانواده اش و با پاسدارها و بسیجی ها مهربان و متواضع و خوش برخورد بود، با دشمنان انقلاب و امام، خشن و شدید و سخت گیر بود.  شهید سیف الله مقدسی
منبع : هفته نامه یالثارات الحسین علیه السلام، شماره 642


موضوعات مرتبط: شهداخاطره شهداوصیت نامه شهداجملات زیبای شهدا
[ جمعه 5 آذر 1395 ] [ 12:35 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

آيا مسموم كردن امام حسن (ع) به دستور معاويه بود؟
سبط بن جوزي حنفي در باب سبب وفات امام مجتبي (ع)، بعد از ذكر گروهي از علماي اهل سنت كه اعتقاد به دستور معاويه براي مسموميت حسن بن علي عليهما السلام داشتند، مي نويسد:
علمای تاريخ و از جمله ابن عبدالبر گفته اند: جعده دختر اشعث بن قيس همسر امام مجتبي عليهالسلام آن حضرت را مسمومكرد.
شعبي گفته: معاويه مخفيانه به او پيام داد و گفت: حسن را مسموم كن تا تو را به ازدواج يزيد در آورده و صد هزار درهم به توبدهم. وقتي حسن از دنيا رفت، كسي را پيش معاويه فرستاد تا از او درخواست كند كه به وعده اش وفا نمايد، معاويه مال را براي او فرستاد وگفت: من يزيد را دوست دارم و اميد به زنده بودن او دارم، اگر اين مسأله نبود، من تو را به ازدواج او در مي آوردم.
شعبي گفته: دليل اين سخن اين است كه امام حسن (ع) در هنگام مرگ خودش در حاليكه از كار معاويه با خبر شده بود مي گفت: تو شربت او را ساختي و او به آرزويش رسيد، سوگند به خدا كه او به وعده اي كه داده است،وفا نخواهد كرد و به آنچه گفته عمل نخواهدكرد.
سعدى خزرجى صراحت دارد كه طبرى در تاريخش نقل كرده كه معاويه براى جعد هسمفر ستاد واو را تحريك كرد تا امام مجتبى را به شهادت برساند:
در تاريخ طبرىآمده است كه حسنبن على در زمان معاويه مسموم از دنيا رفت، معاويه كه با هوش وزيرك بود، مخفيانه براى جعده دختر اشعث كه همسر س امام حسن بود، شربتى فرستاد و به او گفت كه اگر حسن را بكشى، تو را به ازدواج يزيد در خواهم آورد.
هنگامى كه حسن از دنيا رفت، كسى را فرستاد كه معاويه به وعده اش عمل كند،معاويه در جواب گفت: من در مورد يزيد، بخل مي ورزم (اورابه دست هركس نمي سپارم)[1].
اما متأسفانه اين مطلب در چاپ هاى كنونى تاريخ طبرى و جودندارد!
پی نوشت:
[1]. السعدي الخزرجي،موفق الدين أبي العباس أحمد بن القاسم بن خليفة بنيونس (متوفاي668هـ)، عيون الأنباء في طبقات الأطباء،ج1،ص174،تحقيق: الدكتور نزار رضا، ناشر: دارمكتبةالحياة - بيروت.

[ جمعه 5 آذر 1395 ] [ 12:32 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

چرا عامه مردم بعد رحلت پیامبر ساکت ماندند و درباره واقعه غدیر خم هیچ نگفتند نسبت به شورای سقیفه اعتراض نکردند و امام علی (ع) خانه نشین شد؟
درباره ی تنهاماندن امام علی (ع) نیزمی توان به عوامل زیراشاره کرد:
یکم: حسادت و کینه: در احادیث اهل سنت نیز آمده که پیامبر(ع) بر مظلومى على(ع)گریه کردندوبه امام علی (ع) فرمود: براى کینه هایى که اقوامى از تو در دل پنهان دارند که تا من از دنیا نروم آنها را ظاهر نخواهند ساخت. على(ع) گفت: من چه کنم یا رسول الله؟ فرمود: باید صبر کنى. گفت: اگر نتوانم؟ فرمود: باید نیکو برخورد کنى. گفت: دینم سالم مى ماند؟ فرمود: آرى دینت سالم خواهد ماند.
دوم : وجود تفکرات جاهلی تفکرات جاهلی درقالب های متفاوتی بروزوظهورکرده است گاه ازباب قبیله گرایی بوده است وگاه دخالت دادن سن وسال درامرمدیریتی وگاه درقالب های دیگر .

سوم : سرپیچی از دستورات حضرت پیامبر (ع) در جامعة نوپای اسلامی افرادی بودند که پیروی آنان از حضرت رسول (ع) تا زمانی بود که برایشان ضرری نداشته باشد اما اگر حضرت پیامبر فرمانی می داد که باب میل آنان نمی بود و یا قادر به درک آن دستور نبودند به مخالفت بر می خواستند و تاریخ بسیاری از این مخالفت ها را ثبت کرده است که در ذیل به برخی از آنها اشاره می شود: الف: حضرت پیامبر (ع) در حجه الوداع فرمودند: هرکس با خودش قربانی ندارد حجش را به عمره تبدیل کند و آنان که قربانی به همراه دارند بر احرام خود باقی باشند عده ای اطاعت نمودند و گروهی مخالفت کردند و از جملة مخالفان گفتار پیامبر خاتم (ع) شخص عمر بود. ب: چون پیامبر اکرم (ع) اسامه را به فرماندهی سپاه اسلام منصوب کردند عده ای از مسلمانان، به انتصاب اسامه اعتراض کردند که مورد لعن حضرت محمد (ع) قرار گرفتند.

ج: اعتراض عمر در صلح حدیبیه و مخالفت او با آوردن قلم و کاغذ برای حضرت پیامبر (ع) و به کار بردن واژة هزیان گویی نسبت به شخص پیامبر عظیم الشأن اسلام (ع) آنانکه در منافعی به مراتب کوچک تر از امر امامت دستورات آن رسول خاتم (ع) نادیده گرفتند به یقین مخالفتشان در امر امامت قابل پیش بینی بود ازاینرودراحادیث اهل سنت آمده است : که برخی از صحابه پیامبر(ع) به خاطر ارتداد از دین یا احداث و تبدیل در دین بعد از آن حضرت، در قیامت از حوض، طرد مى شوند و این سنخ احادیث بسیارند و در صحاح و سنن و مسانید اهل سنت نیز ،وارد شده اند و از صحابه بسیارى از جمله: حذیفه، عبدالله بن مسعود، ابى بکرة، ابوسعید خدرى، عمر بن خطاب، سهل بن سعد، عقبة بن عامر، ابوهریرة، ام سلمة، اسماء بنت ابى بکر، ابن عباس، انس بن مالک و عایشه روایت شده اند.

چهارم : وجود منافقان در جامعة اسلامی حضورمنافقین درعصررسالت به حدی پررنگ بوده است که ایات زیادی درمذمت وشان آنهانزال شده است وحتی عنوان سوره ای ازسوره های قرآن کریم به آنهااختصاص پیداکرده است. از بزرگترین مشکلات حضرت پیامبر (ع) در طول سال های رسالتش، وجود منافقان در میان مسلمانان بود افرادی که در باطن هیچ اعتقادی به اسلام نداشتند و در فرصت های مناسب به اسلام عزیز ضربه می زدند و باعث گمراهی دیگران نیز می شدند و این افراد در جنگ احد مسلمانان را تشکیل می دادند به یقین منافقان هرگز راضی به جانشینی امام علی (ع) نبوده اند و به توطئه پردازی مشغول می شدند و از هرج و مرج جامعه استقبال می کردند و هرگز نمی توان گفت همة منافقان قبل از رحلت حضرت پیامبر (ع) معدوم شدند زیرا وجود منافقان تا آخرین لحظات عمر آن حضرت غیر قابل انکار است .

پنجم :عدالت خواهی حضرت علی (ع) به تعبیر ابن ابی الحدید:مهمترین سبب در اعراض عرب از امیرالمؤمنین، مسئله مالی بود زیرا علی شخصی نبود که کسی را بی جهت بر دیگری برتری دهد و عرب را بر عجم تفضیل بخشد او کسی بود که هرگز اجازه نمی داد تا شخصی به جهات خاص به او متمایل گردد. بسیاری از مردم تحمل عدالت و عدالت خواهی امام علی (ع) را نداشتند زیرا آنان رشد یافتة جامعة تبعیضی بودند و می دانستند با حاکم شدن علی (ع) راه منافع نامشروع آنها بسته خواهد شد.

ششم :بیعت گرفتن اجباری (جو تهدید و ارعاب) گرچه محمد ابوزهره می نویسد: «بیعت درعصرصحابه برپایه ی رای آزادواطاعت اختیاری استواربود؛ امادرزمان امویان براساس الزام حکومت واجباربراطاعت انجام می شدحجاج وامثال اوعبارت های گوناگونی برای بیعت گرفتن اختراع کرده ،مردم راوامی داشتندکه هنگام بیعت کردن بگویند:غلامان من آزادوهمسرم مطلقه شوند،اگرازاطاعت خلیفه سرباززنم »این کاربدین جهت بودتامردم رابه اطاعت بی قیدوشرط مجبورسازند»ولی واقعیت این است درعصرصحابه هم بیعت ازباب اختیارنبوده است ازاینروامام علی (ع) خطاب به معاویه می نویسد: گفته ای مراچون شترمهارکرده به سوی بیعت می کشاندند سوگند به خداخواستی نکوهش کنی ،اماستودی ، خواستی رسوا سازی که خود را رسوا کردی، مسلمان راچه باک که مظلوم واقع شود،مادم که دردین خودتردیدنداشته ،ودریقین خودشک کند،این دلیل راآورده ام حتی برای غیرتوکه پندگیرند، وآن راکوتاه آوردم به مقداری که ازخاطرم گذشت.

[ جمعه 5 آذر 1395 ] [ 12:17 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

لشکر حسینی را ببینید...

لبیک یا حسین(ع)...


موضوعات مرتبط: عاشورایی
[ شنبه 29 آبان 1395 ] [ 20:17 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

اربعین یعنی چهل منزل عزا
اربعین یعنی شبی بی انتها
اربعین یعنی غریبی بی کسی
اربعین یعنی همه دلواپسی
اربعین یعنی چهل منزل سفر
اربعین یعنی همه خوف وخطر


موضوعات مرتبط: عاشورایی
[ شنبه 29 آبان 1395 ] [ 20:14 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

اتحاد مسلمانان به عشق امام حسین(ع)

چشم دشمن کور...


موضوعات مرتبط: عاشورایی
[ شنبه 29 آبان 1395 ] [ 20:9 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

رسیدن اربعین حسینی بر همه شیعیان و دوستداران اهل بیت پیامبر(ص) تسلیت باد......................

(هیئت ولایتمداران عاشورایی)


موضوعات مرتبط: عاشورایی
[ شنبه 29 آبان 1395 ] [ 20:7 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

ائمه معصومين (علیهم السلام) چه تدابيري براي زنده نگه داشتن ياد و نام امام حسين (ع) و عاشورا بكار مي بردند؟
1. از طريق برپايي مجالس سوگواري : همه معصومين (ع) در ماه محرم و خصوصاً عاشورا مجلس سوگواري و عزاداري برپا مي كردند و از مداحان مي خواستند از مصيبت اباعبدالله الحسين(ع) در مجالس عزاداري نوحه بخوانند.
2. ياد آوري مصائب حضرت در مناسبتهاي مختلف مثلاً امام سجاد(ع) هرگاه چشمشان به آب مي افتاد گريه مي كردند و مردم را به ياد مصيبت حضرت مي انداختند .
3. گريه كردن و گرياندن مردم: ائمه معصومين هم خودشان در مصيبت امام حسين(ع) گريه مي كردند و هم در فضيلت گريه بر امام حسين (ع) احاديثي نقل مي كردند و مردم را به گريه بر امام حسين(ع) تشويق و ترغيب مي كردند.
4. تشويق شاعران به مرثيه سرايي و خواندن اشعاري در فضيلت امام حسين(ع).
5. اهميت دادن به تربت امام حسين(ع): ائمه معصومين تربت حضرت سيدالشهداءرا بعنوان قطعه اي از بهشت معرفي مي كردند و تربت حضرت را موجب شفاي دردها مي دانستتند.


موضوعات مرتبط: عاشورایی
[ شنبه 29 آبان 1395 ] [ 3:23 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

چرا فقط برای امام حسین(ع) اربعین می گیریم؟
به طور كلی ، تاكید و توصیه ای كه از طرف ائمه (ع ) برای عزاداری امام حسین صورت گرفته ، در مورد هیچ امامی صورت نگرفته و با آن كه شهادت امام حسین در یك روز است ، اما همان طور كه می د انید عزاداری برای او از مدت ها قبل و پس از آن ادامه می یاید. این همه برای رسیدن به هدف و درس هایی است كه در عاشورا بوده كه هدف تمام امامان (ع ) در آن خلاصه شده است كه در قیام امام حسین (ع ) روشن تر، آشكارتر، جامع تر و عمیق تر وجود یافته است و از طریق یادآوری مکرر در مناسبتهای مختلف از جمله اربعین این هدف به تحقق نزدیک تر خواهد شد.

 

اما اربعین از چند جهت می تواند اهمیت داشته باشد از جمله:
1ـ در نخستین اربعین شهادت امام حسین (ع ) جابر بن عبداله انصاری و عطیه عوفی موفق به زیارت تربت و قبر سید الشهداء(ع ) شدند، نیز بنا، به برخی نقل ها در اربعین ، كاروان اسرای اهل بیت (ع ) در بازگشت از شام وارد كربلا شدند و برای شهدای كربلا گریه و عزا داری نمودند بنابر این اولین عزا داری برای سید الشهدا در اربعین شهادت حضرت صورت گرفت . شیعیان نیز برای شركت در عزاداری حضرت زینب و اسرای كربلا و احیای خاطرة غمبار عاشورا و تداوم شور حسینی همه ساله در اربعین عزا داری می كنند.
2 ـ زیارت امام حسین (ع ) در روز اربعین مستحب است و از نشانه های مؤمن شمرده شده است . امام عسكری (ع ) فرمود: «نشانه های مؤمن پنج چیز است : پنجاه و یك ركعت نماز، زیارت اربیعن ، انگشتر به دست راست كردن ، پیشانی به خاك گذاشتن (در حال سجده )، و بسم الله را (در نماز) بلند گفتن ».[1]
[1]. درر الأخبار با ترجمه ، ص۶۹۷


موضوعات مرتبط: عاشورایی
[ شنبه 29 آبان 1395 ] [ 3:15 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]

السلام علیک یااباصالح المهدی(عج)


باز هم جمعه شد و غصّه ی من تازه شده
درد این بی خبری بی حد و اندازه شده
باز هم جمعه شد و چشم به ره مانده شدم
باز از دوری تو خسته و درمانده شدم


موضوعات مرتبط: صاحب الزمان(عج)
[ جمعه 21 آبان 1395 ] [ 12:53 ] [ هیئت مدیره ولایتمداران عاشورایی ] [ ]
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 7 صفحه بعد
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

به وب سایت عاشقان مهدی(عج) خوش آمدید... آرزومونه که بشیم کشته ی راه تو/ آبرومونه که بشیم مثل عباس تو/ ولایت مداران عاشورایی....به پایت....برایت....هستم فدایی...
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ولایتمداران عاشورایی و آدرس http://www.vlaytmdaran.loxblog.comلینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

تبادل لینک فقط با همسنگران و هم پیمانان که راه به سوی خدا دارند صورت میگیرد.






لینک های مفید
لینک های مفید
امکانات وب

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 22
بازدید ماه : 146
بازدید کل : 8726
تعداد مطالب : 210
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1

حدیث موضوعی وصیت شهدا

ساعت فلش مذهبی مهدویت امام زمان (عج) آیه قرآن تاریخ روز
زیارت عاشورا
دعای فرج
دعای عظم البلا آیه قرآن تصادفی مهدویت امام زمان (عج) مهدویت امام زمان (عج) مهدویت امام زمان (عج) مهدویت امام زمان (عج) مهدویت امام زمان (عج) ذکر روزهای هفته مهدویت امام زمان (عج)